Bröllopscatering i Uppsala

Ska ni gifta er och behöver en cateringfirma till bröllopet? Bröllopscatering i Uppsala hittar ni hos Triller Mat & Bröd på deras hemsida http://trillermat.se/catering/ kan ni läsa mer om vad för typ av mat, bakverk och tjänster de erbjuder. Viktigt för detta företaget är att ha en personlig kontakt med kunderna för att kunna ge bästa möjliga service.

Hyr bröllopslokal i Uppsala
Har du inte hittat en lokal för er bröllopsfest? Om ni bor i närheten av Uppsala och ska ha bröllopet i Uppsala så kan företaget Triller Mat & Bröd hyra ut sin lokal som ligger i denna fina stad. De fixar även personal som kan servera under festen. Det är skönt att ha en riktig lokal när man ska ha bröllop. Det blir annars jobbigt om alla ska trängas i det lilla vardagsrummet hemma.

Tårtor
Triller Mat & Bröd är kända för sina goda tårtor. De har flera olika sorter som man kan välja emellan. De rekommenderar att beställa bröllopstårtan här också. En klassiker är Trillertårtan, det är deras egna recept och uppskattas av många nöjda kunder. Trillertårtan är vit av marsipan och har ett otroligt häftigt och snyggt mönster i marsipanen vilket gör att den ser mycket aptitlig ut. Det speciella med Trillertårtan är att den innehåller Syltkrukans körsbärssylt. De har även Uppsala tårtan som är vit av marsipan och den innehåller chokladsockerkaka, nötkräm, vaniljkräm, grädde med mandariner. Denna tårta r också väldigt stilig då den är dekorerade med uppsalasiluett i form av kakao.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *