God öl och klassfotboll

premier-league-fotbollÄr du ute efter en god öl och klassfotboll så har du hittat precis rätt hos oss på Limierick Pub som satsar på högsta kvalité av bägge världarna som är öl och fotboll. Klassfotboll är en svensk tradition och spelas över hela landet, och om du ändå tar en god öl till Premier League, varför inte göra detsamma till ett par matcher av klassfotboll?

I klassfotbollen kan alla delta, men det krävs en del jobb för att få igång evenemanget beroende på hur stort det är. De större cuperna för klassfotboll kräver sponsorer från till exempel tröjsponsorer, plansponsorer och frivilliga som kan arbeta med förberedelserna av evenemanget. Behöver du mer information om klassfotboll eller är du inte helt säker på vad det ens är till att börja med?

Klassfotboll är fotboll mellan klasser. Det vill säga olika skolklasser runtom i Sverige och tävlar mot varandra för att sedan gå vidare i olika grenar beroende på hur pass avancerad turnén är. De flesta matcher är endast så kallade vänskapsmatcher men i de större turneringarna eller cuperna så kan spelet tas lite längre och det kan till och med bli divisionsspel. Mer information om just den klassfotboll-turneringen som du ska titta på finns med största sannolikhet på turneringens hemsida. I regel får alla delta så länge klassen är registrerad och väl på plats, men som sagt, beroende på hur pass avancerat upplagd turneringen eller cupen är så kan lagen delas upp och till slut så kan det bli en vinnare som antingen går vidare till en större cup eller just där koras som vinnare. Många lag är återkommande varje år och deltar även i flera cuper.

Är du intresserad av att anmäla en klass eller kanske volontärarbete? Ta då kontakt med relevant person som håller i tillställningen för mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *